ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές στην επιτυχία της Συνάντησης ΠΟΔΑΖ
16/11/2022

Η 1η Πανελλήνια συνάντηση Διασωστών Άγριας Ζωής φιλοξενήθηκε από την Περιφερειακή Εφορία Κεντρικής Μακεδονίας στην Βέροια κατά το τριήμερο28- 30 Οκτωβρίου 2022. Οι Διασώστες Π.Ο.Δ.Α.Ζ. της Βέροιας είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε τους αδελφούς μας από όλη την Ελλάδα σε αυτή την πολύ επιτυχημένη τριήμερη συνάντηση, η οποία χαρακτηρίστηκε από αξιόλογο εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Για την ιδιαίτερη τιμή που μας έγινε θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Βέροιας, τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιατζίδη, την Εφορία Εφαρμογής Προγραμμάτων Περιβάλλοντος, τον Έφορο Θεόδωρο Μπένο – Πάλμερ, τους Αναπληρωτές Εφόρους Αθηνά Τσεκούρα και Ίππαρχο Στάβαρη και τον Περιφερειακό Έφορο Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Καναρόπουλο.

Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τον Παλαιό Πρόσκοπο κ Κωνσταντίνο Ταμπακόπουλο στον οποίο απονεμήθηκε το παράσημο του Αργυρού Φοίνικα κατά την διάρκεια της εναρκτήριας τελετής της Συνάντησης.


Επίσης επιθυμώ να ευχαριστήσω εγκάρδια τους τοπικούς χορηγούς κ. Απόστολο Θυμιόπουλο,  κ.Πρόδρομο Παυλίδη ΑΒΕΕ, κ.Γιάννη Μπέτσια Venus Growers, κ. Σ. Κανδήλα  ΑΕ και τον κ. Φώτη Αλεξιάδη .


Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Βέροιας  και την Πρόεδρο κ. Έλλη Μάλαμα  για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκαναν  να ανοίξουν την εκδήλωση αυτή.  Συγχαρητήρια στη χορευτική ομάδα των κοριτσιών  Ελίνα Ζουγιού,  Ελισάβετ Τσαρτσαρή , Αλίκη Θεοχαροπούλου,  Λίλη Παπαχαραλάμπους,  Ροδούλα Κατσιούρα,  Ειρήνη Φουρνιάδου,  Στεφανία Σαράφη,  Σμαράγδια Κωνσταντή και τον  Χοροδιδάσκαλο τους κ. Κωνσταντίνο Νικολαΐδη για την άψογη παρουσίαση παραδοσιακών χορών από την πόλη μας, την Μουσικό -Σοπράνο κ. Ελένη Αναγνώστου που υποστήριξε με την φωνή της την εκδήλωση   και το μουσικό σχήμα του Αποστόλη Τσιρώνη.


Ως επικεφαλής οικοδεσπότης της Συνάντησης, οφείλω συγχαρητήρια στα μέλη της ομάδας υποστήριξης του 3ου Συστήματος, που συνετέλεσαν στην επιτυχία της Συνάντησης, Μαρία Γκασνάκη, Μίνα Πάπαρη, Νίκο Αυτζή, Έφη Τσιάμη- Αλεξιάδη, Ευάγγελο Ουσουλτζόγλου, Στέλλα Δανδέλη, στον Αναπληρωτή Περιφερειακό Έφορο Ανέστη Παντελίδη και στους Παλαιούς Προσκόπους Πρόδρομο Τριγώνη και Σωτήρη Τσέλιο.


Αιέν Αριστεύειν

Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους

Αρχηγός 3ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας, επικεφαλής της Ομάδας Υποστήριξης της Συνάντησης